Signed up:

03-12-2025

Country:

Turkey

City:

Ankara

Reviews from Burak Sezerli

16-04-2026
10 / 10
10 / 10
10 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
In face
Sex:
Active
Anal:
No
Breast:
Natural
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

12-04-2026

Şu ana kadar Aiilin ile en az 6 kez görüştüm. Onu çok kıskandığım için bugüne kadar hakkında bir değerlendirme yazmadım. Ona karşı haksızlık yaptığımı ve benim için onun anlam ve değerinin bir inceleme yazısının çok ötesinde olduğunu geç te olsa anladığım için onun hakkında bir iki noktayı vurgulamak ona karşı borcum. Aiilin , şimdiye kadar tanıdığım en harika insan. Güzelliğinin yanı sıra hizmet ve iletişim açısından da eşsiz bir kız. Onunla birlikte olmak olağanüstü bir deneyim. Bugüne kadar benimle paylaştıkları için kendisine ne kadar teşekkür etsem az. Çünkü, sevgili Aiilin ’nın paylaştıklarının değerinin teşekkürler ölçülecek türden şeyler olmadığının çok iyi farkındayım. Keşke sorunları konusunda kendisine daha çok yardımcı olabilseydim. Sonsuz teşekkürler.

28-02-2026
10 / 10
10 / 10
10 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
Yes, swallow
Sex:
Average
Anal:
No
Breast:
Natural
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

27-02-2026

Diana ile 2 sefer buluştum. 2sindede efsaneydi muhabbeti sohbeti kapıda karşılaması felan ikramları herşeyi mükemmeldi. İstediğim iç çamaşırlarınıda giymişti. Sevişirken kendimizden geçtik. Gitmeden bir sefer daha görmek isterim.
Hizmetleri güzel. Kaçınmıyor, sakınmıyor. Gayet aktif. Hard sexe yatkın. En önemlisi sizi mutlu etmek için elinden geleni yapıyor.