Signed up:

02-08-2026

Country:

City:

Reviews from Difference

03-08-2026
10 / 10
10 / 10
10 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
With condom
CIM:
No
Sex:
Active
Anal:
No
Breast:
Natural
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

03-08-2026

Sonunda Mira ile görüşme şerefine eriştim. Fiyat olarak yüksek ama sonuna kadar hak ediyor…
Çok dikkat çekici bir kız. yolda görsem aklım kalır o derece. Allah özenmiş de yaratmış dedikleri bu olsa gerek. Yunan heykeli gibi bir vücut ve yüz. Aşırı sıcakkanlı, sevecen bir karakteri de cabası..
Yatak kısmında da çok ateşliydi. Şansıma bugün ekstradan azgınmış😊Uzun uzun öpüştük. toplarla bol bol ilgilendi. O kadar temiz ve güzel ki dayanamadım ben de ona uzun bir pussy lick yaptım. Titreyerek Dudaklarıma gelmesi beni iyice coşturdu:) .. 69, cowgirl, misyoner, doggy derken havai fişekler patladı;) Karşılıklı beğeni, enerji olunca bu işler tadından da yenmiyor be arkadaş... Kendisine de sordum hep böyle ateşli misin diye..hayır bazı günler ekstra fena oluyorum diyor.. kadınsal hormonlar herhalde:) hijyenim çok hoşuna gitti onun da etkisi vardır diye düşünüyorum:)
Bir dahaki bulusmayi iple çekiyor olacağım..

02-08-2026
10 / 10
9 / 10
10 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
No
Sex:
Average
Anal:
No
Breast:
Natural
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

01-08-2026

Alexin tavsiyesi üzerine Vikayı ziyaret ettim Vika fotoğraflarda göründüğü gibi güzel ve harika bir fiziğe sahip.
Rusça bildiğim için çok güzel anlaştık. Ben öpüşmeyi sevdiğim için uzun uzun öpüştük oralda çok başarılı topları ihmal etmedi ;)
Farklı pozisyonlarda güzel zaman geçirdik seans arasında sohbeti güzeldi. Memnun kaldığım bir görüşme oldu.
Görüşmeyi güzel bir şekilde planlayan Alexe teşekkür ederim. Thanks Bro..