07-05-2025
O kadar güzel bir görüşme yaptım ki yorum yazıp duyursam mı yoksa kendi özelim mi kalsa diye düşünmedim değil. Sonra kendime saçmalama realist ol dedim. Hazırsanız anlatıyorum. Şimdi öyle boş şeylerden bahsetmeyeceğim. Bütün yazan arkadaşlara teşekkürler sayelerinde en iyi deneyimlerimden birini yaşadım. Gitmeden korktum yarım saat ayarladım. Uzun bir yoldan risk alıp geldim. Giriş rahattı ev temizdi. Kapıdan girdim merhaba dedim sonra kıza ajansa yazar mısın müsaitsen 1 saate uzatalım dedim anında :) Çünkü gerçek fotoğraf ve bayağı güzel kız var karşımda çok sevindim uzattık görüşmeyi. İnsan her şeyi yazmak istiyor da toparlayarak şunları söyleyeyim. Türkçe biraz biliyor bence yeterli iletişim konusunda çok iyiydi. Kendimi rahat hissettim. Sevişme konusunda çok iyiydi kendini hiç sakınmadı gfe deneyimini hissettirdi. Ne istediysem saniyesinde yapıyorduk. Ben iletişim, güzellik, gençlik, gerçek fotoğraflar sebebiyle zaten memnundum. Zamana oynama yok. Uyum yakaladık. Ben dayanamadım çok erken patladım ikisinde de :) Öpüşme mükemmel sadece keşke dilli olsaydı ;) Memeler B ve bence mükemmel ölçülerde. Slim de değil kilolu da değil diyeceksiniz balık etli deniyor ama ben o algıyı tam anlayamadım bazen benim kilolu dediğime balık etli diyorlar. Fotoğrafların hepsi gerçek ama her birinde kızın saçlar falan farklı yapılı o yüzden ben en iyi anlatanı seçeyim değerlendirmeyi yazdığımdaki ilk baştaki iki selfieye tam güvenebilirsiniz. Zaten ne kadar güzel olduğunu belli ediyor. İyi kapli samimi müthiş bir kız normalde buradan çok sık görüşme yapmam ama tarih veriyorum en geç 1 hafta içinde hiç kimseyi düşünmeden yine oradayım. Son olarak değerlendirmelerim oluyor ama bu siteden 3.görüşmem hep yorum değerlendirme yazıyorum ama kızlar gidiyor profil kapanıyor. Umarım sen erken gitmezsin ve hiç değişmezsin. Ajansa da kıza da teşekkür ediyorum. Я тот парень, который выщипывает ресницы из-под своего глаза. Спасибо, мой психолог :)
Signed up:
28-01-2025
Country:
City:
Reviews from Dionisos41
09-05-2025 |
Istanbul |
Turkey |
10 / 10 |
10 / 10 |
10 / 10 |
09-04-2025 |
Istanbul |
Turkey |
10 / 10 |
9 / 10 |
5 / 10 |
07-04-2025
Öncelikle yorumda da yazdığım gibi öyle atıp tutacak tecrübede biri değilim. Merak edilecekleri artı ve eksi gördüklerimi yazayım.
Kira çok genç 20-21 yaşlarında ve gayet güzel sarışın mavi gözlü etkileyici bir kız. Boy ve kilo doğru diye düşünüyorum. Kısa biraz kalça ve popodan dolgun ama kilolu değil. Göğüs a ve diğer yorumdaki gibi göğüs ucu sivri. Çok sessizdi buna şaşırdım ama Türkçe bilmediği benim de yabancı dil eksikliğimden olabilir. Bazı söylediklerime sadece hıhı diye onaylıyordu. Ama kızı gömmeyeceğim eksiklik daha çok bendedir. Öpüşme ben ne kadar istersem o kadar oldu. Ama dilsizdi sebebini yorumlayamayacağım. Oral kondomsuz normaldi. Ben istediğim kadar zorlansa da devam etti. En büyük artıyı buradan alıyor. İsteklerimi geri çevirmedi ama ben onu sadece benim isteklerimi yaparken gördüm yani aceleci asla değildi ama pasif gibiydi yine benim duygusal eksikliğimden de kaynaklı olabilir. Ek yorum gelince benim yorum daha belli olur. Bu kızın sitedeki iyi kızlardan olduğunu düşünüyorum sanırım yeni geldiği için az değerlendirme var. Kısaca artıları özetleyip birkaç eksi gördüğümü söyleyeyim. Artılar genç, güzel, paramın karşılığını isteklerimi ve devam etmesini istediğimden verdi. Beraber duş konusu benim ilk tecrübemdi idare etti. Oral kesintisiz devam etti ben de dayanamadım zaten 🙂 Eksileri ise iletişim anlamında daha iyi bir samimiyet olabilirdi. Özel bölgesi tam tıraşlı değildi iki günlük olabilir. Sevişme sırasında hiç ses çıkarmıyordu pasifti. Gerçi yalandan ses çıkarmaya tercih ederim neyse. Kısaca kız fotoğraflardaki kız makyajsız hali bile gayet güzel. Öpüşmesi dilsiz olmasına rağmen çok güzeldi. Bu görüşme daha iyi bir iletişim daha istekli ve aktif bir halle mükemmel geçerdi. Benim değerlendirmem iyi bir görüşme oldu. Bu kıza bir daha gitmem sebebi kısa ve hafif dolgun olması ve iletişimde zorluk yaşamam. Ama tavsiye ederim. Çünkü olumsuz deneyimlerimin büyük kısmı benim eksikliğimden olduğunu düşünüyorum. Son olarak ajans da çok iyiydi.
09-05-2025
Dün görüşme yaptık çok güzel geçti müsait olduğum en yakın zamanda değerlendirme yazacağım
09-05-2025
Dün görüştüm. Çok tecrübeli biri olduğumu söyleyemem. Sitedeki ikinci görüşmem. Ayrıntılı müsait olunca yazacağım. Ama Kiraya teşekkür ediyorum. İsteklerimi geri çevirmedi çok anlayışlıydı. Ajans da ilk deneyimim. Çok rahat bir görüşme oldu. Teşekkürler. Ufak tefek eksiler var. Onları da paylaşacağım