03-03-2025
Mart ayında geldiginde gorusmustum. Tarihi salladım, mevcut halini bilmiyorum. İd ve fee gerektirmeyen oteller tercih ediyo.
Görünüm: 1.67, 52 kg, 30 un baslarında. Rus denilince akla ne geliyosa o. Cok cok guzel ve dogal bir kadın. Makyaj yapmıyo cunku gerek yok. Slim fit, vucudu düzgün, gogusler dogal b cup. Fotografların aynısı, sadece cok güler yüzlü cıkmıs, tek sürpriz o oldu.
İletişim: İngilizce ileri düzey. Kaliteli ve entelektüel bir kadın, buralara yolu düşmesi şaşırtan türden.Molada full independent gereksinimlerini yerine getirirken yandan muhabbet etme şansım oldu.
Servis: Aynı lokal yemeğimiz kuru fasulye-pilav tadında, yemelere doyamadım, eskilerden bi üstad vardı yazmaz oldu onada burdan selam olsun. Uzun soluklu rakı sofrası severler sansını baska eyaletlerde denesin. Haa ben fastfood severim, hızlıda yiyebilirim dersen senin karnın doyar kardesim, afiyet olsun.
Escort Answer:
Thank u so much ❤️