Signed up:

23-08-2024

Country:

United States

City:

Piscataway

Reviews from artvandelay1

05-03-2026
8 / 10
6 / 10
7 / 10
Kiss:
No kiss
Blowjob:
Without condom
CIM:
No
Sex:
Average
Anal:
No
Breast:
Silicone
Extraball:
Only one allowed
Photo:
Real picture

03-03-2026

Vücudu çok güzel, uzun boylu, biraz da esprili bir hanımefendi. Incall tek seans için ücreti uygun. Fotoğraflar gerçek fakat sanırım çok güncel değil. Göbeğindeki piercing duruyor. Öpüşme yok. Kondomsuz oral seks var ama 30 saniye bile sürmedi. Fiyat performans arayışında olanlar değerlendirebilir.

Escort Answer:
öncelikle merhaba. Biz nasıl bakıma dikkat ediyorsak sizdende aynısını bekliyoruz ne yazıkki bakımsızdınız Koku vardı duş almanızı söyledim almadınız bu tarz gelen beyler bu durumla karşılaşması çok normal. Kendinize gittiğiniz bayana saygıdır bakım sizde yoktu üzgünüm.

02-03-2026
10 / 10
10 / 10
10 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
Yes, spits it out
Sex:
Active
Anal:
Yes
Breast:
Silicone
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

01-03-2026

Ben bu hatuna bayıldım. Mükemmel bir vücudu var. Fotoğraflar güzelliğini tam yansıtmıyor; yüz yüze çok daha genç ve çekici görünüyor. Enerjisi yüksek, oldukça istekli ve aktifti. "Extra ball allowed" olarak seçtim ama ikinci seans için az da olsa bir ücret farkı var. Ekstra olarak anal hizmeti de var ama ücreti bana yüksek geldiği için denemedim.