30-06-2026
Herkesin yazdıklarını bir de ben yazayım :)
Görüşmem bugündü. Son derece pozitif geçti. Benim ilk deneyimimdi. Kristina sağolsun, kendimi bulutların tepesinde hissediyorum. İlk defa böyle bir şey deneyecek arkadaşlar için bence kesinlikle doğru bir tercih.
Hanımefendi tam anlamıyla profesyonel. Türkçesi mükemmel. Ben ilk başta İngilizce konuşulur diye düşünmüştüm, ancak görüşme esnasında İngilizceye başvurmak aklımın ucundan bile geçmedi. İletişim konusunda -arıza bir tip değilseniz- hiçbir sorun yaşamayacağınıza emin olabilirsiniz. Ben doğal olarak biraz heyecanlıydım, o beni güzelce teskin etti. Muhtemelen farkına dahi varmadığım küçük numaralar ile beni rahatlatmıştır. Zaten zeki bir kadın olduğu her halinden belli. İlişkinin kendisine dair de çekinceleriniz varsa bir kenara bırakabilirsiniz. Bu kadar güzel bir kadınla yan yana durmak bile harika bir his. Mekan da gayet temizdi.
Lafı daha fazla evirip çevirmeye gerek yok. Eğer bu konuda tecrübe sahibi değilseniz ve kafanızda herkesin aklındaki soru işaretleri varsa, en azından Kristina için müsterih olabilirsiniz diyebilirim. Hırt bi tip değilseniz gerçekten hiçbir endişeniz olmasın, zaten o da şıp diye anlıyormuş :) Bana mesela hiç soru bile sormadı.
Hülasa-i kelam; çok güzel bir kadın, çok güzel bir insan. Ona güzelce davranın.
Signed up:
30-06-2026
Country:
Turkey
City:
Antakya
Reviews from kartalbaba_
30-06-2026 |
Istanbul |
Turkey |
10 / 10 |
10 / 10 |
10 / 10 |
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
No
Sex:
Active
Anal:
No
Breast:
Natural
Extraball:
Don't know
Photo:
Real picture










