Signed up:

20-10-2025

Country:

Austria

City:

Vienna

Reviews from ly9kzfrmubhk

06-12-2025
2 / 10
4 / 10
6 / 10
Kiss:
Without tongue
Blowjob:
With condom
CIM:
No
Sex:
Average
Anal:
No
Breast:
Silicone
Extraball:
Only one allowed
Photo:
Not that girl

05-12-2025

Fotoğraftaki ile aynı kişi değil. Saatliğine 10 bin lira alıp tek postaya izin veriyor. İkinci kondomu bile yok. Başka birisiyle yazışıyorsunuz, kapıyı açan bambaşka. İlk postadan sonra açık açık söylüyor "giyin istersen" diye.

Escort Answer:
Bu yorumu asla kabul etmiyorum ajanslar tarafından sürekli olarak kötü yorumlar eleştiriler yazılıyor ki iş yapamayalım . Ben görüntülü teyitte verebiliyorum tek başıma bireysel çalışıyorum . Bu adamı tanımıyorum zaten profiline bakarsanız bir sürü kız için kötü yorumları var bir tanesi mi güzel olmaz . Orjinal çalışmama rağmen fake darbesi yiyorum . Lütfen artık şu ajanslar bizleri karalamayı bıraksınlar onların kötü fake yolladıkları kızlar yüzünden biz burda problem yaşıyoruz .

25-10-2025
3 / 10
3 / 10
3 / 10
Kiss:
Without tongue
Blowjob:
With condom
CIM:
No
Sex:
Average
Anal:
No
Breast:
Silicone
Extraball:
Only one allowed
Photo:
Full Photoshop

24-10-2025

Swiste kalıyordum rezillik çıkmaması adına parayı verip gönderdim fotograftaki kadın kesinlikle bu değil. Lütfen işinizi düzgün yapın baska bi sayfaları daha var onada yorum yazdım hesabı gizlediler ama pesini bırakmayacağım bu sitede eskiyim !!

Escort Answer:
Bu ay swis otele hiç gitmedim zaten şehir dışında çalışıyorum . Beni cekemeyenler anten taksin. Sen hangi kıskanç kadınsın seni bulucam . Para etmedigin için anca boyle karalarsin beni