Anna AZ

Created

24-10-2025

Modified

29-10-2025

Total views

5456

This month

5456

Escort Ankara
Anna AZ
6 / 0
Escort Info
Contact
Ethnicity
European (White)
Nationality
Russian
Gender
Female
Age
23
Height
168 cm (5'6" ft)
Weight
52 kg (114.64 lb)
Hair
Blond
Eyes
Green
Tits
B
Tits Type
Natural
Pussy
Shaved completely
Smoking
No
Drinking
Sometimes
Tattoo
No
Piercings
No
Languages
English
Incall
Hotel Room
Outcall
Hotel & Home Visits
Orientation
Heterosexual
Meeting With
Men
Base City
WhatsApp
Email
Private Message

by Samoa (Comments: 171, Reviews: 215)

2025-10-24, 19:43, Post Date
Meeting date

2025-10-24

Duration

60

City

Ankara

Looks

10

Services

10

Communication

10

Bugün Anna AZ isimli Ukrayna Belarus kırması sarı bonbona hoşgeldin dedim. Aslında fotoğraflarından daha güzel ve fit bir hatun Anna AZ. Fotoğrafları çok kilolu gibi göstermiş onu ama öyle değil. Hatun aslında curvy denen kadınlara güzel bir örnek. Beli incecik ama yemekte salça Anna AZ’de kalça. Doggy’de manzara şahane. Memeleri iri ve güzel bence C boyutunda. Boyu 165 civarı. Slim fit değil ama balıketi de değil, fit bir yavru Anna AZ. İletişim de harika. Size kibar davranmanızı rica ederek tavsiye ediyorum Anna AZ’yi. Mukemmel bir GFE kendisi. Umarım tekrar tekrar gelir Ankara’ya.

Gönüllü mayın eşeği oldum ve sonuç mukemmel oldu! Anna AZ’nin İngilizcesi ve Almancası var ve iyi sayılır. Tatlı kız odamın kapısını çalınca açtım hemen. Nefis bir gülümsemesi var. Hemen kibar bir erkek olarak eğilip elini öptüm, o da beni yanaklarımdan öptü. Anna AZ’yi sempati güzeli olarak ilan ediyorum. Nasıl kafa bir kadın, hem uyumlu hem esprili bitirdi beni! Cep telefonumda kayıtlı Türkçe şarkılara eşlik eder misin dedim. Göbek atmayı pek bilmiyor ama oryantelde döktürüyor. 5 dakika kızın oynamasını seyredip keyfettim. Sonra geldi action time zamanı ve Anna’cığım ile sarmaş dolaş olduk. Aynada kendimizi seyrettik.

69 pozisyonunda orgazm ettim sarı afeti. Çok seksi bir hatun, enaz 3 hafta Ankara’dan ayrılma dedim. Tam istediğim gibi doğal sarışın, gözler yeşil ve sevişirken göz temasını kaybetmiyor. Harika bir kondomsuz oral yapıyor antiseptik spray sıktıktan sonra. Dilli ve dilsiz öpüşmede gayet iyi. Bir sürü pozisyon denedik çok uyumluydu bana sarı bonbonum. Anna AZ’ye ne kadar teşekkur etsem azdır, benimle harika sevişti. Operator de çok iyi organıze etti buluşmayı sağolsun. Hafta sonu Ankara dışına çıkıyorum. Sahalardan 10-15 gun uzak kalacağım. Sağlıcakla kalın arkadaşlar. Hayat boş pompala coş!
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM
No
Sex
Active
Anal
Not available
Breast
Natural
Extraball
Multiple times allowed
Photo:
10% fixed in Photoshop