CECIL PRD
23-10-2024
22-01-2026
53957
1278
| Time | Incall | Outcall |
|---|---|---|
| 30 Min | 7000 TL | |
| 1 Hour | 10000 TL | 11000 TL |
| 2 Hour | 18000 TL | 19000 TL |
| 3 Hour | 22000 TL | 23000 TL |
| 6 Hour | 40000 TL | 41000 TL |
| Outcall + Taxi | ||
Reviews of CECIL PRD
by cordon (Comments: 1, Reviews: 5)
by Nikitos7 (Comments: 1, Reviews: 7)
Hizmeti dikkatle planlanmış, zamanlaması kusursuz ve tamamen profesyonel. Küçük detaylara verdiği önem, genel deneyimi belirgin şekilde üst seviyeye taşıyor.
Gerçekten seçkin, dengeli ve prestijli bir kalite arayanlar için ideal bir tercih.
by matrockk (Comments: 0, Reviews: 4)
by Dexterfalcon (Comments: 0, Reviews: 2)
by X-Men34 (Comments: 0, Reviews: 1)
Blowjop inanılmaz resmen iliğinizi/kemiğinizi kurutuyor, diğer servislerde aynı şehvette ve inanılmaz uyumlu müthiş bir sonla zirvede sizinle birlikte bitiriyor..
olumsuz yorumların hepsi yalan defalarca görüştük ve şu ana kadar gelen en iyi kız, özellikle uzun boylu sevenler için mükemmel bir seçim.
Ajans iletişimi hızlı, kesinlikle kaçırılmaması gereken bir kız. Herşey için teşekkürler Cecil, kendine iyi bak.


























by (Comments: 54, Reviews: 1)
Cecil boylu poslu güzel bir kadın. Ajanstan otel odası fotoğraflarını isteyebilirsiniz, sürpriz durumu yok.
Gayet keyifli bir görüşme oldu. Oralı kondomsuz sen dur diyene kadar gayet güzel yapıyor, ortodonti falan da yok yalan söylemeyin. İkinci atışta bol öpüşmeli başladık, cowgirl pozisyonunda üzerimde resmen şov yaptı. Doğal olarak ıslandığı için misyonerde karşılıklı boşalarak görüşmeyi sonlandırdık.
İletişimde de biraz daha aktif olursa 10/10'luk bir partner.
by (Comments: 2, Reviews: 0)