I'm generally not someone writing in an overwhelmingly emotional fashion but Ivanka deserves it. Before the meeting, the communication was fast and clear. She has quite the variety when it comes to outfits, and into roleplaying as well! Chose an outfit I fancied for her and went to meet.
The first session was an oral/ mutual masturbation and the second was an all-in-one extravaganza! Started with kissing, caressing, shifted to many things that I'd like to keep it to myself. But her working around my lower neck.. I was captivated and truly lost myself in the moment.
The character of Hemingway, in the movie "Midnight in Paris" by Woody Allen, talks about love and passion, says if it's enough at that moment, they can make you lose your fear of death for a moment. I did, and I will appreciate this for the years to come.
She's been amazing, the vibe was amazing, the "deed" was amazing. Passed with distinction!
Be clear and kind, and reap what you sow.





























by CABER (Comments: 48, Reviews: 1)
Dostluk kördüğüm gibi karmaşıktır, ama hastakık gibi seni arayıp bulur ve eni yiyisidir. Bana göre geçici zevklerimin tatmini, sana göre ise aldığın maddi değerdir. Al gülümü ver gülümü. Hadi son kez çöz şu düğümü. Bulunmaz Hint kumaşı değilsin. Gidişin olur, dönüşün olmaz inşallah!
by CABER (Comments: 48, Reviews: 1)
3 günlük yazışmalarımızdan sonra bana bir şans verdiğini umuyor, buluşma heycanı yaşıyorum. Profilinde mevcutlu; 2 üstte Zamurtaz adlı ve 10.06.2025 tarihli yorumunda "yorumcu loserlar ile dolu, yazık size" diyor.
Erkekler poligam, ama sevdiğine karşı süreklilik gösterir. Benim gibi. Bu bağlamda kadınlar evli de olsa bir anda her şeyi bitirir ve erkeğini terkeder. Bu akşam müsaitsen buluşmak isterim.
22.02.2025 17:19 tarihli buluşma isteğime rağmen aşağıdaki cevabı verdin ve BENİM SANA ULAŞMAMI ENGELLEDİN.
IVANKA: Dün (22.02.2026 17:50)
Anlıyorum ki çok fazla boş zamanınız var, ama benim ne zamanım ne de isteğim var. Size her şeyi zaten söyledim ve beni asla rahatsız etmemenizi rica ettim!!!
BEN: Burada tekrar geçmişe dönmeyeceğim. Üstteki cevaptan önce bana göz kırpıp, Ağustos 2023 tarihinden beri buluşmadığımızın nedenleri yine aşağıdaki yorumumda kayıtlı.
Benim de ricam; İletişim Engelini kaldırmanız üç yıllık hasreti bitirmemizi gerçekten "kaybedenler safından' çıkarmanızı tekrar rica ediyor, WHATSApp tan cevabını bekliyorum.
Belki bu son buluşmamız olur. Çünkü boş zaman boşluk kabul etmez.
Aristotales "Doğa boşluk kabul etmez" diyordu. Biz insanlar da boşlukları kabul etmiyoruz. Yakında görüşmek üzre..
by (Comments: 1, Reviews: 0)
by (Comments: 2, Reviews: 0)
by CABER (Comments: 48, Reviews: 1)