Latest Girls Viewed

KIRA ELIT (Profile is currently not active !)

Created

24-03-2025

Modified

09-04-2025

Total views

7787

This month

154

Escort Istanbul
KIRA ELIT
Young baby
Escort Info
Tags
Rates
Ethnicity
European (White)
Nationality
Belarussian
Gender
Female
Age
19
Height
160 cm (5'3" ft)
Weight
45 kg (99.21 lb)
Hair
Blond
Eyes
Blue
Tits
B
Tits Type
Natural
Pussy
Shaved completely
Smoking
No
Drinking
Party Time
Tattoo
No
Piercings
No
Languages
English
Incall
Hotel Room
Outcall
Hotel & Home Visits
Orientation
Heterosexual
Meeting With
Men
Time Incall Outcall
30 Min 5500 TL
1 Hour 8000 TL 9000 TL
2 Hour 15000 TL 16000 TL
3 Hour 20000 TL 21000 TL
Outcall + Taxi

Reviews of KIRA ELIT

by Dionisos41 (Comments: 2, Reviews: 1)

2025-04-09, 10:19, Post Date
Meeting date

2025-04-07

Duration

60

City

Istanbul

Looks

10

Services

9

Communication

5

Öncelikle yorumda da yazdığım gibi öyle atıp tutacak tecrübede biri değilim. Merak edilecekleri artı ve eksi gördüklerimi yazayım.
Kira çok genç 20-21 yaşlarında ve gayet güzel sarışın mavi gözlü etkileyici bir kız. Boy ve kilo doğru diye düşünüyorum. Kısa biraz kalça ve popodan dolgun ama kilolu değil. Göğüs a ve diğer yorumdaki gibi göğüs ucu sivri. Çok sessizdi buna şaşırdım ama Türkçe bilmediği benim de yabancı dil eksikliğimden olabilir. Bazı söylediklerime sadece hıhı diye onaylıyordu. Ama kızı gömmeyeceğim eksiklik daha çok bendedir. Öpüşme ben ne kadar istersem o kadar oldu. Ama dilsizdi sebebini yorumlayamayacağım. Oral kondomsuz normaldi. Ben istediğim kadar zorlansa da devam etti. En büyük artıyı buradan alıyor. İsteklerimi geri çevirmedi ama ben onu sadece benim isteklerimi yaparken gördüm yani aceleci asla değildi ama pasif gibiydi yine benim duygusal eksikliğimden de kaynaklı olabilir. Ek yorum gelince benim yorum daha belli olur. Bu kızın sitedeki iyi kızlardan olduğunu düşünüyorum sanırım yeni geldiği için az değerlendirme var. Kısaca artıları özetleyip birkaç eksi gördüğümü söyleyeyim. Artılar genç, güzel, paramın karşılığını isteklerimi ve devam etmesini istediğimden verdi. Beraber duş konusu benim ilk tecrübemdi idare etti. Oral kesintisiz devam etti ben de dayanamadım zaten 🙂 Eksileri ise iletişim anlamında daha iyi bir samimiyet olabilirdi. Özel bölgesi tam tıraşlı değildi iki günlük olabilir. Sevişme sırasında hiç ses çıkarmıyordu pasifti. Gerçi yalandan ses çıkarmaya tercih ederim neyse. Kısaca kız fotoğraflardaki kız makyajsız hali bile gayet güzel. Öpüşmesi dilsiz olmasına rağmen çok güzeldi. Bu görüşme daha iyi bir iletişim daha istekli ve aktif bir halle mükemmel geçerdi. Benim değerlendirmem iyi bir görüşme oldu. Bu kıza bir daha gitmem sebebi kısa ve hafif dolgun olması ve iletişimde zorluk yaşamam. Ama tavsiye ederim. Çünkü olumsuz deneyimlerimin büyük kısmı benim eksikliğimden olduğunu düşünüyorum. Son olarak ajans da çok iyiydi.
Kiss:
Without tongue
Blowjob:
Without condom
CIM
No
Sex
Average
Anal
Not available
Breast
Natural
Extraball
Multiple times allowed
Photo:
10% fixed in Photoshop

by BuffaloBill (Comments: 21, Reviews: 61)

2025-04-01, 19:26, Post Date
Meeting date

2025-04-01

Duration

30

City

Istanbul

Looks

10

Services

10

Communication

9

Kira Belarus'tan gelmiş çok tatlı genç bir kadın. Bol etli seven üstadları sevindirecek cinsten götü ve bacakları var.Öpüşme dilli, oral kondomsuz ama çok derin değil. Çok genç ve körpe, ayrıca çok dar. Renkli gözlü ve sarışın, çok güler yüzlü. Mutlaka tadına bakılmalı. Odadan mutlu ayrıldım.

Kira is a very sweet young woman from Belarus. She has the kind of ass and legs that will please masters who like plenty of meat. Kissing tongue, oral without condom but not too deep. Very young and tender. Blue eyes and blonde hair, very smiling. You should definitely taste her lips. I left the room happy.
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM
No
Sex
Average
Anal
No
Breast
Natural
Extraball
Don't know
Photo:
Real picture

by (Comments: 21, Reviews: 61)

2025-04-09, 13:20
sevgili üstad kızın son günlerinde gitmişsin biraz tükenmişlik olması normal. bir de bu kız yengeç burcu ve sosyal etkileşimde seçici bir yapısı var. frekansı tutmazsa içine kapanır. kendisi akrep ve boğa erkeklerinden hoşlanıyor.

by (Comments: 2, Reviews: 1)

2025-04-08, 22:57
Dün görüştüm. Çok tecrübeli biri olduğumu söyleyemem. Sitedeki ikinci görüşmem. Ayrıntılı müsait olunca yazacağım. Ama Kiraya teşekkür ediyorum. İsteklerimi geri çevirmedi çok anlayışlıydı. Ajans da ilk deneyimim. Çok rahat bir görüşme oldu. Teşekkürler. Ufak tefek eksiler var. Onları da paylaşacağım