Kris AZ

Created

03-10-2025

Modified

08-10-2025

Total views

3815

This month

3815

Escort Ankara
Kris AZ
I love Turkish man ❤️
7 / 0
Escort Info
Contact
Ethnicity
European (White)
Nationality
Russian
Gender
Female
Age
20
Height
170 cm (5'7" ft)
Weight
53 kg (116.84 lb)
Hair
Blond
Eyes
Green
Tits
B
Tits Type
Natural
Pussy
Shaved completely
Smoking
No
Drinking
Sometimes
Tattoo
No
Piercings
No
Languages
English
Belarusian
Incall
Hotel Room
Outcall
Hotel & Home Visits
Orientation
Heterosexual
Meeting With
Men
Base City
Phone
WhatsApp
Email
Private Message

by Samoa (Comments: 171, Reviews: 211)

2025-10-05, 17:22, Post Date
Meeting date

2025-10-05

Duration

60

City

Ankara

Looks

10

Services

10

Communication

10

Birkaç gün oldu sevgili Kris Ankara’ya geleli. Ne yazan var ne çizen! Kızın fotoğraflarını çeken de başarısız, Kris fotolardan daha guzel ve fit. Ben 2 kez daha giderim Kris’e. Gerçekten 20 yaşında nefis bir yavru. Boy 170 renkli gözler, upuzun bacaklar, frikik de verince kalbimin yağı eridi valla! Kız çok fit, memeler A-B arası tam genç kız memesi. Bel ince kalçalar dolgun, doggy’de manzara fevkalade! Meme uçlarının yavaşça oynanmasından mutlu oluyor. 1 saatlik maçta 3 kez orgazm oldu inleye inleye. Yapmacık değil gayet doğal inlemeleri. En sonda misyonerde tam sarılarak ve öpüşerek ayni anda orgazm olduk.

Etli dudakları doğal, kızın her şeyi doğal zaten. Baştan bahşiş vermiştim Kris’e sonda da verdim. Beni çok mutlu etti sevgili Kris, nefis sevişiyor. Comment, review yazmaktan imtina eden arkadaşlar birkaç Türkçe kelime öğretmişler Kris’e. Saint Petersburg’dan gelme bir afet-i devran Kris. Monica, Tina ve Kris iyi arkadaşlar. Duo yaparlar mı araştırmak lazım.

AZ ajansı sağolsun gene müthiş bir kız getirmiş. Tina’dan sonra Kris’i de keşfetmek çok mutlu etti beni. Lutfen bu harika genç kıza kibar davranın arkadaşlar, tam bir GFE. Operatör Alex mükemmel organize etti buluşmayı, teşekkurler. Sözlerime son verirken kucak dolusu sevgiler yolluyorum güzeller güzeli Kris’e. Bebeğim umarım hep iyi insanlarla karşılaşırsın. Hayat boş pompala coş!
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Kiss:
Without tongue
Blowjob:
Without condom
CIM
No
Sex
Active
Anal
No
Breast
Natural
Extraball
Multiple times allowed
Photo:
10% fixed in Photoshop

by Samoa (Comments: 171, Reviews: 211)

2025-10-05, 19:08
Unutmuşum yazmayı Kris'in ingilizcesi iyi, iletişimi super şirin kızın. Öyle güzel bir gülüşü var ki erirsiniz.

Samoa

by (Comments: 4, Reviews: 2)

2025-10-04, 20:35
vucut bence çok iyi giden var mı?