Merhaba ahali. Sonunda ilk defa dayanamadım yorum yapmak için üye oldum. Üslubum için özür dilerim. Altta bir dallama yaşı baya var demiş. Be amın oğlu, bu hanım daha 30 bile değil kaldı ki 10 senedir yaşını 25 olarak yazanları biliyoruz. Hadi bizim gibi gidip görmedim, fotolarının şopsuz olduğunu anlamayacak kadar gözün sike mi battı? Neyse. Arkadaşlar. Sex bir yaşam enerjisidir. Bu enerjiyi oldu bittiye getirmeye çalışan, sürekli saat kontrolü yapan yeni yetmelerden yorulmadıysanız siz diğerleriyle devam edin. Bazı tip kadınlar vardır bu siteye onlardan her hafta gelir, bazıları vardır onlardan yılda 1 gelir. Bazıları da vardır Malena Hanım gibi 4-5 yılda bir gelir. Her insan özeldir ancak burada mevzu iş. Büyüklerim beni mazur görsün. Ankara zaten kurak bir çölken bir de böyle sik kırıkları yüzünden nice gerçek yerliler küsüp bu diyarı terk etti. Piyasa Ziyalara kaldı. Bizi bizden başka gözeten olmayacak. İçimizdeki iyi arkadaşlar, lütfen benim daha önce yaptığım gibi çekinmeyin, yorum yapın ki bu işin sonunda hepimiz karlı çıkacağız emin olun. Herkesin bahtı açık olsun. Ankara’nın gerçek beyefendilerine selam olsun.
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM
Yes, spits it out
Sex
Active
Anal
No
Breast
Natural
Extraball
Multiple times allowed
Photo:
Real picture
by Kadir (Comments: 8, Reviews: 4)
Yaşi epay var :))
Ohhh yess
Sen bani doğürdu, sen benim anna
O yüzdan bilir :p
Kuyrük acin var beli
U are too funny 😉🙂🙃
by (Comments: 1, Reviews: 1)
Ha bir de kendisi bir yorumda kızarak bende insanım yazmış :) ama randevulaşıp gibi yaparak insanları bekletmek nasıl bir insanlık ama dimi.
Kızdığın yoruma yazdığını bende sana yazıyorum. Bende seni kalbinle baş başa bırakıyorum. :)
by (Comments: 1, Reviews: 0)
“Onunla geçirdiğim zaman sadece bir buluşma değil, adeta kısa bir masal gibiydi. Gülümsemesi içimi ısıttı, sohbeti ruhuma dokundu. Kendimi yanında huzurlu, değerli ve özel hissettim. Zarafetiyle, inceliğiyle ve sıcaklığıyla kalbimde iz bıraktı. Bu görüşmeyi uzun süre unutamayacağım.
by (Comments: 1, Reviews: 0)
Misafirperverliği, gfe deneyimi gibi konularda oldukça rahat hissediyorum kendimi telefonla uğraşmaz zamana takılmaz sadece benimle ilgilenir.
Özel anlara gelince libidosu çok yüksek sürekli doruklarda ve beni de bulutlardan indirmiyor.
O çok özel birisi burada görünce çok şaşırdım açıkçası. VİP biriyle tanışmak istiyorsanız birinci sırada gelir diyebilirim. Çok öpüyorum seni tekrar görüşmek üzere Melenam.
by (Comments: 1, Reviews: 7)