Konum: Kendi yeri, merkezi ve güvenilir bir semt. Otopark şans işi, 10-15 dk önceden gitmenizi tavsiye ederim.
Layana: 26 yaşında, 1.70 boy 50-52 kg, Orta Asya kökenli. Slim fit, manken gibi vücudu var. Minyon olarak tarif edemem çünkü ince uzun kemik yapısı var. Balık etli sevenleri memnun etmeyebilir fakat slim severler bayılır. Gögüsler belirttigim vucut olculerine uygun genc kız memesi. Teni ve kutusu mükemmel. Görüntü olarak fotograflarda ceşitlilik var, bu durum bende cekince yaratmıstı acaba ne cıkıcak karşıma diye. Teksas da cekilmis olan video kızın mevcut hali, onu referans alabilirsiniz. Kıza bayıldım, cidden bu kadar güzel olmasını beklemiyodum.
İletişim: ingilizce ve türkçe orta seviye. Çok rahat iletişim kuruluyor. Başta biraz tutukluk oldu karşılıklı, alışınca birbirimize açıldık. İyi niyetli tatlı bir kız molada guzel sohbet ettik.
Servis: Sonda diyeceğimi basta söyleyeyim, Ortalama beklentiyle gittiğim buluşmada gerek görünüm gerek servis kalitesi hayatımın süprizi oldu. Bj güzel, yaverlere ilgi var. Öpüşme dilli, benim önemsediğim bi durum, 1 saatin 20 dk sı öpüşmekle geçmiştir, hiç kendini çekmiyo kendide davranıyo. Dokunma, elleme yok. Kendini sakınmıyo. Listedeki servislerin hepsi mevcut. Göz teması çok yüksek, beden dilinizden ne istediğinizi okuyabiliyo. Cowgirl de çoşturdu valla yattım sadece seyrettim, 5 dk da paket etti. Zevk verdigi gibi almasınıda biliyo. 2. Tur kora kor öpüşmeli terlemeli bol pozisyonlu sert geçti. Cimle kapanış gerçekleşti.
Ankara Özel: yakın zamanda efsanelesen Kristina MyAngel ile servis kalitesi çok benzer. Viktoria gibi adam yiyen türden değil (olamazda) ama dümenin başına geçtiğinde çok aktif sevişiyo, kendini hiç sakınmıyo, aynı Kristina. Kristinaya göre 2-3 cm daha uzun, 3-4 kg daha zayıf. İlk review oldugu icin bilimdik isimlerden referans veriyorum ki yanlış anlaşılma olmasın.
Sonuç: çok memnun kaldıgım bir görüşme oldu. Bir süre buralarda olucakmış daha çok ziyarete giderim.
Extraball
Multiple times allowed
Photo:
10% fixed in Photoshop
by Berkan (Comments: 4, Reviews: 0)
by Beastamy (Comments: 46, Reviews: 62)
Efso on numara 5⭐ bir acanstan bonservisini alıp Başkent'e inmiş bir hoş kısrak
Ne diyelim Samoa başta olmak üzere Seğmenlerim keskin kılınçlarına kuvvat
by Socartes (Comments: 146, Reviews: 134)
Çok sayıda hasnaları ile arzı endam ettikleri kadim şehrimizden Ankara'ya teşrif etmişler.
Bu konuda her ne kadar müteessir olsakta ,Ne diyelim yapacak bir sey yok ,
Hayırlısı olsun
Ne demisti rahmetli Jul sezar Veni, Vici,Dico 😄