Latest Girls Viewed

Sofi Az (Profile is currently not active !)

Created

10-10-2024

Modified

20-05-2025

Total views

19699

This month

6467

Escort Ankara
Sofi Az
Escort Info
Ethnicity
European (White)
Nationality
Russian
Gender
Female
Age
21
Height
172 cm (5'8" ft)
Weight
52 kg (114.64 lb)
Hair
Blond
Eyes
Green
Tits
B
Tits Type
Natural
Pussy
Shaved completely
Smoking
No
Drinking
Sometimes
Tattoo
No
Piercings
No
Languages
English
Incall
Hotel Room
Outcall
Hotel & Home Visits
Orientation
Heterosexual
Meeting With
Men

Reviews of Sofi Az

by PolarisR (Comments: 2, Reviews: 7)

2025-05-18, 13:34, Post Date
Meeting date

2025-05-17

Duration

60

City

Ankara

Looks

10

Services

10

Communication

10

Sofi AZ ile henüz görüşmedim. Ama bu güzel ve çekici kızla ilk fırsatta görüşmeyi planlıyorum.

Bu sitede Sofi AZ ve diğer kızlarla ilgili yorum özellikle de inceleme yazan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Sayelerinde mayınlara basmadan yürümeyi öğreniyoruz.

Eh tabii bunun da bir bedeli olmuyor değil! Kişisel olarak benim için bu bedel, egosu yüksek (isterseniz patolojik narsist de diyebilirsiniz!) arkadaşların (kızı şöyle siktim, böyle domalttım, şu kadar posta attım, bilmem kaç kere orgazm ettim, yürüyemez hale getirdim, amını götünü dağıttım, yüzüne gözüne boya badana yaptım, bedava proteinle akşam yemeği ısmarladım, … gibi) bence gereksiz böbürlenme ve şişinmelerini okumak zorunda kalmak! Gereksiz diyorum. Çünkü, escort bir kızla yaşansa da sonuçta ‘making love’ (isterseniz sikişme de diyebilirsiniz) çok özel ve kişisel bir faaliyet.

Kendi payıma benim bir yorumcudan bekledİğim; bir kızın amını ve memelerini nasıl emdiği, hangi pozisyonda kaç kere sikip orgazma ulaştırdığı, yüzüne gözüne nasıl menisini attırdığı, …kısacası pornografi yapması değil. Zaten, gündelik hayatımızın her saniyesi pornografiden geçilmiyor ve hepimiz onun kurbanı durumundayız!

Bir yorumcudan beklediğim; kızın iletişim (kullandığı dil, anlaşmak için translator’e gerek olup olmadığı, karşısındakine yaklaşımı, zamanı nasıl kullandığı, …vb), görünüm (yaş, boy, kilo bilgileri, fotoğraf ve videolarının gerçeği yansıtıp yansıtmadığı, …vb), servis (standart ve ekstra servisleri, vaad edilen servisleri verip vermediği, …vb.) özellikleri ile görüşme koşulları (incall, outcall, otel, rezidans, ev, standart ve ekstra servisler ile ücret bilgileri, … vb.) hakkında bilgi vermesi…

Bunların dışında kalan şeyleri aktarma ve yazmanın gereksiz bir ‘exhibitionism’ olduğunu düşünüyorum ve doğrusu hiç merak etmiyorum! Çünkü, orası artık herkesin sadece kendisini ilgilendirir!

Bunu hakkıyla yapabilen arkadaşlara saygı ve teşekkürler.
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM
No
Sex
Active
Anal
No
Breast
Natural
Extraball
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

by Aksi1i (Comments: 83, Reviews: 133)

2025-05-18, 09:45, Post Date
Meeting date

2025-04-08

Duration

1 hour

City

Istanbul

Looks

10

Services

10

Communication

10

İstanbulda 4. Ayın 8 inde görüşmüştüm otel bilgisi size uymaz ama kız İle ilgili yazdığım yorumu kopyalayıyorum hemen aşağıya. Gerçi Samoa üstad yorum yazmış zaten ama biz de ekleyelim : )
Of of of diyerek odaya daldım beklemiyordum bu kadar güzel bu kadar tatlı bir hatun olmasını!!! Kapıyı harika transparan bir gecelik içerisinde, seksi iç çamaşırları, makyajı,bakımı, harika gülümsemesiyle bir hatun açtı ki, kalbimin atışını kulaklarımla duydum resmen. Sımsıcak karşılama sonrası ayakta opücüklerle ufak bir sohbet ve sonrası acele bir duşa koşma isteği ile sonuçlandı. Döndüğümde transparan gecelik çıkmış, yatakta sexi iç çamaşırlarıyla bekleyen bir hatun ama enfessss. Opüşmesi dilli dudaklı ancak sadece dilimde ve dudağımda değil, bütün vücudumda gezdi, b-c arası doğal göğüsleri peşinden dolaştı yine bütün vücüdumu. Hatun nakış işlermiş gibi ince ve narin dokunuşlarla başladığı bj performansına deep ile devam etti fazla dayanamazdım durmasını rica ettim. O kadar güzel bir yüzü varki hatunun o aşağılarla oynarken topları ihmal etmeden, narin okşamalarla, boşalmamak için kendimi daha fazla tutamazdım durmsaydım. Bütün vücudunu gezdim gözlerim dudaklarım ve ellerimle misler gibi kokan hatunun her noktası güzel her çizgisi özel ve güzeldi. Sexte hangi pozisyonu tercih edersin soruma hepsini yapalım cevabı, uzun sürmeyecek bir birlikteliğin başlangıcı olmuştu zaten. Görüntü her pozisyonda o kadar güzel ki tek tek söylemem mümkün değil burada mesaj yetmez. Tavsiye ediyorum ama hayvani beklentiniz yoksa bu hatun bulunmaz nimet. Bu hatun güzel bir fıstık bu hatun başka bir melek... Birdaha gider miyim ???? Korkarım gidersem odadan çıkamam birdaha diye. Ama yine de giderim.. (Aksi1i)
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM
No
Sex
Active
Anal
No
Breast
Natural
Extraball
Don't know
Photo:
10% fixed in Photoshop

by scp06 (Comments: 0, Reviews: 41)

2025-05-17, 16:19, Post Date
Meeting date

2025-02-17

Duration

1 hour

City

Ankara

Looks

10

Services

10

Communication

10

bugün sofi ve katrin ile duo randevusu ayarladım. bu sefer uzun bir değerlendirme yapmayacağım.söylemek istediğim tek şey , hayatımın en güzel vakitlerinden birini geçirdim . bu 1 saati benim için unutulmaz hale getirdiler. tahmini bi 10 gün daha buralarda olacaklarmış.mutlaka 1-2 kere daha duo görüşme gerçekleştireceğim.şimdiye kadarki en iyi duo tecrübem oldu . 1 saat boyunca her saniye benimle ilgilendiler,öpücük manyağı oldum :) görüşmenin etkisindeyim hala. herkese iyi pompalar diliyorum, tekrar görüşeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden.+++ sofi'ye biraz değinelim, inanılmaz güzel bir hatun. renkli gözlü,sarışın,kusursuz vücut...bu hatunla gfe takılabilirsiniz.eğer daha hard takılmak isterseniz katrin'i öneririm. sofi narin ve çok hoş bir kadın. duo'da birbirlerini harika tamamlıyorlar katrin ile. en kısa sürede tekrar görüşeceğim ikisiyle de.
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM
No
Sex
Active
Anal
No
Breast
Natural
Extraball
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

by Ugur (Comments: 30, Reviews: 31)

2024-10-14, 21:40, Post Date
Meeting date

2024-10-14

Duration

1 hour

City

Ankara

Looks

10

Services

10

Communication

10

Herkese merhaba, öncelikle Samoa üstadım teşekkür ederim. Sayende hayatımın en iyi seks deneyimini yaşadım. Sevgili Alina hem uzun boylu, hem güzel, hem mükemmel sevişiyor. Sanki iki sevgili gibiydik. Alina AZ'yi de birinci sınıf kalite kızlar listeme ekledim.
Alina AZ 25 yaşında, 175 boyunda, uzun bacaklı, göğüsleri ve kalçası çok seksi, buraya Moskovadan gelmiş. Anladığım kadarıyla orda bir güzellik merkezinde çalışıyormuş, savaş nedeniyle dükkanı kapanmış.
Görüşme detaylarına gelirsek; uzun uzun dilli öpüştük, göğüslerini emdim, o da benimkileri emdi :) Oral seksi toplar da dahil olmak üzere çok iyi ve uzun süre yaptı, temiz bir şekilde giderseniz hayatınızın en iyi oral seks deneyimlerinden birini yaşayacaksınız. İstediğim pozisyonlarda ilişkiye girdik. Seans arasında masaj da yaptı. Alinacımla birbirimize karşılıklı iltifatlalar ettik ve Türk kızlarını eleştirdik :) 1 saat boyunca boş durmadık. Sevgili Alina 2 hafta daha Ankaradaymış, vakti ve parası olan mutlaka görüşsün, hatta imkanınız varsa 2 saat görüşün. Ama temiz olun ve kibar davranın kıza. Kız iyiniyetli zaten mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. Bende tekrar görüşeceğim.
AZ ajans dünyanın en güzel, en iyi kızlarını getirmeye devam ediyor. Katrin AZ ile 2 gün önce görüşmüştüm ve çok mutlu ayrılmıştım, bugünde Alina AZ beni çok mutlu etti. Bu arada Alina AZ'ye Ankaraya tekrar gelirmisin diye sordum, evet gelirim dedi. Burda insanlar iyi ve ajans iyi, memnunum dedi. Bunu duyduğuma sevindim.
Bugün iş çıkışı gittim, malum hotel çok kalabalıktı, resepsiyonda 10 dakika sıra bekledim. Hiç bu kadar kalabalık görmemiştim hoteli. Bu kadar yoğunluğa rağmen yorum/inceleme yazan çok az.
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM
No
Sex
Active
Anal
Not available
Breast
Natural
Extraball
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

by Samoa (Comments: 164, Reviews: 192)

2024-10-12, 18:06, Post Date
Meeting date

2024-10-12

Duration

60

City

Ankara

Looks

10

Services

10

Communication

10

Evvelsi gün akşam Ankaraya gelen Alina AZ ile bugün tanıştım. Bu arada Katrin’in yakın arkadaşıymış Alina. Parası çok olan arkadaşlar Alina ve Katrin ile duo meeting yapabilir. Otel oldukça kalabalıktı bugün. Ben çok memnunum sevgili Alina’dan. GFE’nin kitabını yazar ama sert sekse hiç uymaz. Geçmiş yıllarda universite öğrencisi iken Rusyada mankenlik te yapmiş. Beni güleryüzlü bir şekilde karşıladı Alina. Gayet kibar ve zarif bir kız. İngilizcesi mükemmel, eğitimi süper. Genç arkadaşlar aşık olur bu güzelliğe, benden söylemesi! Lütfen kibar davranalım Alinaya.

Gelelim peşrevin inceliklerine. Madem Katrin’e 10 dakika 69 yaptim Alinaya da yapayım dedim, kızın hoşuna gitti. Çok fit bir kız, gram yağ yok. Memeleri A ile B arası doğal, boy 172 kilo 52kg ve yaşı 23-24 civarı. Tam bir sanat eseri şirin kız. Bu arada fbuddy26 kardeşim nerelerdesin? İsteğini kırmayıp hep Türkçe review yazıyorum artık! Senden de bekliyoruz review. İki gün üst üste iki afet-i devran ile birlikte olunca sinir, stres falan kalmadı bende! Tatlı bir yorgunluk sardı beni viskimi yudumlarken. Bu reviewu yazıp bitireyim yatıp uyuyacağım.

Alinaya rica ettim benim hem topları hem de aleti çok iyi yaladı uzun uzun. Dilli dudaklı öpüşüp coştuk iyice. Birbirimizden hoşlanınca her şey kolaylaştı. Kibar ve temiz yaklaşımım sayesinde Alina harika sevişti benimle sağolsun. Yalnız CIM ve CIF yapmıyor. Dün Katrin reviewunda pişti olduk scp06 kardeşimizle. Eline sağlık güzel yazıyor, inşallah yazmaya devam eder. Onun reviewda yazdığı gibi bizde de ortam alev aldı , sevişirken yanacağız dedik! Bu kızlar da bence kuyruklu yıldız, bir daha görebilir miyiz bilmiyorum. Savaş bitince böyle iyi eğitimli kızlar bu işi yapmaz asıl mesleklerine döner.

Sevgili Alina çok teşekkür ederim güzelim, hala senin etkin altındayım. İnşallah hayat boyu hep iyi insanlarla karşılaşırsın bebeğim. AZ ajansına ve manageri Ksenia’ya da dakik organizasyon için çok teşekkür ederim. Hayat boş pompala coş ❤️❤️
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM
No
Sex
Active
Anal
Not available
Breast
Natural
Extraball
Multiple times allowed
Photo:
10% fixed in Photoshop

by (Comments: 13, Reviews: 14)

2025-05-14, 23:17
bütün üstadlara merhaba. o kadar iyi şeyler yazmışsınız ki acayip merak ettim.30 mayıs yada 1 Haziran'da Ankara'ya geleceğim.umarım bu iki kızda bayrama kadar hala Ankara'da olurlar.ikisini de mutlaka göreceğim.

by Samoa (Comments: 164, Reviews: 192)

2024-10-14, 14:25
Teşekkurler Fbuddy26 kardeşim. Sağlıklı, mutlu günler dilerim.

Bu arada arkadaşlar Sitedeki kızların profilindeki videolara ulaşmak için vpn'den girip escortnews.eu adresine gitmeniz lazım.

sağlıcakla kalın.

by Sexpertise (Comments: 46, Reviews: 11)

2024-10-14, 00:44
Samoa üstat selamlar saygılar
Birkaç aydır koşturmaca içindeyiz geçen ay kız arkadaşım ameliyat oldu 1 ay kadar istanbulda kaldık sonra ankaraya geldik yaklaşık 1 aydır da buradayız ama ben siteyle artık çok ilgilenemiyorum
Geçen ay istanbulda kaçamak yaptık kaldıgımız otele çağırdık 3 lü yapamadık ama bu deneyimde güzeldi
Daha öncede review yazdıgım Alisa ile görüştüm kendisi kısa süreli gelmişti 2. Review bile yazamadan dubai ye döndü
Eskisehirde de düzenli görüştügüm bir hanfendi var artık o yüzden sitedeki faaliyetlerimi azalttım 🥲
Arada girip ankara ve eskişehire bakıp cıkıyorum
Görüşmek üzere herkese mayınsız eğlenceli güzel hatunlu unutulmayacak zamanlar dilerim🙏🏻

by Samoa (Comments: 164, Reviews: 192)

2024-10-12, 18:24
Sağol Ugur kardeşim. Bu arada KatrinAZ nin kankası Alina AZ de sana çok hitap eder, kaçırma onu da. uzun bacaklı o da 172 boy