Bu sitede Sofi AZ ve diğer kızlarla ilgili yorum özellikle de inceleme yazan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Sayelerinde mayınlara basmadan yürümeyi öğreniyoruz.
Eh tabii bunun da bir bedeli olmuyor değil! Kişisel olarak benim için bu bedel, egosu yüksek (isterseniz patolojik narsist de diyebilirsiniz!) arkadaşların (kızı şöyle siktim, böyle domalttım, şu kadar posta attım, bilmem kaç kere orgazm ettim, yürüyemez hale getirdim, amını götünü dağıttım, yüzüne gözüne boya badana yaptım, bedava proteinle akşam yemeği ısmarladım, … gibi) bence gereksiz böbürlenme ve şişinmelerini okumak zorunda kalmak! Gereksiz diyorum. Çünkü, escort bir kızla yaşansa da sonuçta ‘making love’ (isterseniz sikişme de diyebilirsiniz) çok özel ve kişisel bir faaliyet.
Kendi payıma benim bir yorumcudan bekledİğim; bir kızın amını ve memelerini nasıl emdiği, hangi pozisyonda kaç kere sikip orgazma ulaştırdığı, yüzüne gözüne nasıl menisini attırdığı, …kısacası pornografi yapması değil. Zaten, gündelik hayatımızın her saniyesi pornografiden geçilmiyor ve hepimiz onun kurbanı durumundayız!
Bir yorumcudan beklediğim; kızın iletişim (kullandığı dil, anlaşmak için translator’e gerek olup olmadığı, karşısındakine yaklaşımı, zamanı nasıl kullandığı, …vb), görünüm (yaş, boy, kilo bilgileri, fotoğraf ve videolarının gerçeği yansıtıp yansıtmadığı, …vb), servis (standart ve ekstra servisleri, vaad edilen servisleri verip vermediği, …vb.) özellikleri ile görüşme koşulları (incall, outcall, otel, rezidans, ev, standart ve ekstra servisler ile ücret bilgileri, … vb.) hakkında bilgi vermesi…
Bunların dışında kalan şeyleri aktarma ve yazmanın gereksiz bir ‘exhibitionism’ olduğunu düşünüyorum ve doğrusu hiç merak etmiyorum! Çünkü, orası artık herkesin sadece kendisini ilgilendirir!
Bunu hakkıyla yapabilen arkadaşlara saygı ve teşekkürler.
by (Comments: 13, Reviews: 14)
by Samoa (Comments: 164, Reviews: 192)
Bu arada arkadaşlar Sitedeki kızların profilindeki videolara ulaşmak için vpn'den girip escortnews.eu adresine gitmeniz lazım.
sağlıcakla kalın.
by Sexpertise (Comments: 46, Reviews: 11)
Birkaç aydır koşturmaca içindeyiz geçen ay kız arkadaşım ameliyat oldu 1 ay kadar istanbulda kaldık sonra ankaraya geldik yaklaşık 1 aydır da buradayız ama ben siteyle artık çok ilgilenemiyorum
Geçen ay istanbulda kaçamak yaptık kaldıgımız otele çağırdık 3 lü yapamadık ama bu deneyimde güzeldi
Daha öncede review yazdıgım Alisa ile görüştüm kendisi kısa süreli gelmişti 2. Review bile yazamadan dubai ye döndü
Eskisehirde de düzenli görüştügüm bir hanfendi var artık o yüzden sitedeki faaliyetlerimi azalttım 🥲
Arada girip ankara ve eskişehire bakıp cıkıyorum
Görüşmek üzere herkese mayınsız eğlenceli güzel hatunlu unutulmayacak zamanlar dilerim🙏🏻
by Samoa (Comments: 164, Reviews: 192)